KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Şehit Selahattin Bağrıaçık Anaokulu

03447142013
Kayabaşı Mahallesi Şehit Uzman Çavuş Mehmet Kökkaya Sokak No3A Göksun K.MARAŞ
Vizyon
İlçemizde; öğretmeni, öğrencisi, velileri ve tüm paydaşlarının uyum içinde çalıştığı, verdiği eğitim ve yaptığı etkinliklerle okulöncesi eğitim konusunda lider ve herkesin çocuğunu göndermek için yarıştığı bir kurum olmak.
Misyon
48-71 Ay çocukların okula devamlarını sağlayarak, onları beden zihin ve sosyal yönden desteklemek. Vatanını ve milletini seven milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, düşünen ve düşündüklerini kolaylıkla ifade edebilen bireyler yetiştirmek
Başarılar
Okulumuz 2018 yılında ´Beyaz Bayrak´ ,2019 yılında ´Beslenme Dostu Okul Sertifikası´ ve 2020 yılında ´Okulum Temiz Belgesi´ almaya hak kazanmıştır.
09:00- 14:00
Okulumuz İlçe Merkezinde olup ulaşım sıkıntısı bulunmamaktadır.
Yerleşim Yeri
Göksun ilçesi Kahramanmaraş´ın 70 Km kuzeybatısında kahramanmaraş kayseri yolu üzerinde bulunmaktadır. ilçemiz 53.100 nüfusludur. İlçe merkezinin rakımı 1300 metre civarındadır ve dolayısıyla kışı sert olup yazın yayla için idealdir.
Okulumuz Kahramanmaraş´a 70 Km Mesafedeki Göksun İlçe Merkezinde Bulunmaktadır