KAHRAMANMARAŞ / GÖKSUN - Şehit Selahattin Bağrıaçık Anaokulu

Sabri KAYA - Okul Müdürü

K.Maraş ili Göksun ilçesine bağlı Kızılöz Köyünde doğdu. İlköğrenimini Kızılöz Köyü İlkokulunda,ortaokulu Göksun İmam Hatip Ortaokulunda ve liseyi Göksun Yabancı Dil Ağırlıklı Lisede bitirdi.  2002 yılında Konya Selçuk Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Anaokulu Öğretmenliği Bölümünü kazandı ve 2006 yılında mezun oldu. 2009 yılında Göksun Yavuz Selim İlkokulunda göreve başladı.2014 yılında Çağlayan İlkokulunda anasınıfı öğretmeni olarak görevine devam etti.Bu süre içerisinde Göksun Fatih Anaokuluna Kurucu Müdür olarak görevlendirildi. 2017 yılında  Göksun Anaokuluna Müdür Yardımcısı olarak  atandı. Okul müdürlüğü kadrosunun boş olması nedeniyle Okul Müdürlüğü görevine vekalet etmektedir.

.